O-STA

Telekom Slovenije s prenovljeno predplačniško ponudbo Mobi: neomejene količine, še hitrejši 5G internet in nižje cene od 4,99 EUR dalje

Ljubljana, 2. april - Telekom Slovenije je povsem prenovil predplačniško mobilno ponudbo Mobi z neomejenimi količinami, še hitrejšim internetom 5G s hitrostmi do 300 Mbit/s ter od le 4,99 evra dalje. Pri tem Mobi sedaj prinaša tudi izjemno bogate količine interneta v EU, in sicer vse do 15 GB na mesec. Mobi je tako najbolj konkurenčna ponudba na slovenskem trgu, saj uporabnikom nudi največ. Uporabniki si lahko cene še do 20 odstotkov znižajo, če Mobi polnijo z VALÚ Moneto.

Blagovna znamka Mobi je prva predplačniška ponudba na slovenskem trgu in je že 26 let sinonim za odlično ponudbo, ki je prva izbira vseh, ki želijo mobilne storitve uporabljati v zanesljivem, varnem in hitrem omrežju 4G in 5G Telekoma Slovenije. Prenovljeni predplačniški zakupi Mobi (Mobi A, Mobi B in Mobi C) vključujejo bliskovit mobilni internet s hitrostjo do 300/100 Mbit/s, zakupi so brez vezave in naročnine, uporabniki pa jih lahko enostavno menjajo glede na svoje potrebe tudi preko prenovljene mobilne aplikacije Moj Telekom.

"Mobi uporabnikom prinaša predplačniške zakupe z neomejenimi količinami, v dveh zakupih največ prenosa podatkov tudi v območju EU-tarife, izjemno visoke hitrosti v vrhunskem 5G omrežju in brezskrbno uporabo mobilnih storitev. To je vrhunska predplačniška storitev, ki uporabnikom prinaša izjemne količine po najboljši ceni," pravi Luca Borzatta, direktor razvoja produktov in storitev v Telekomu Slovenije.

Predplačniški zakupi Mobi poleg visoke hitrosti prenosa podatkov vključujejo:

· Mobi C za 13,99 evra: neomejeni klici in sporočila v Sloveniji, neomejen prenos podatkov z limitom hitrosti pri 200 GB v Sloveniji ter kar do 15,15 GB prenosa podatkov v območju držav EU-tarife.

· Mobi B za 9,99 evra: neomejeni klici in sporočila v Sloveniji, 100 GB prenosa podatkov v Sloveniji in do 10,82 GB v območju držav EU-tarife.

· Mobi A za 4,99 evra: 1000 enot klicev ali sporočil v Sloveniji, 1 GB prenosa v Sloveniji ali v območju držav EU-tarife.

Predplačniška ponudba Mobi ob tem ohranja predplačniške tarife brez zakupa, kjer uporabnik plača le storitve po porabi.

Mobi v sodelovanju z VALÚ Moneto omogoča tudi prihranek. Uporabniki lahko namreč račun Mobi polnijo tudi z VALÚ Moneto in pri vsaki polnitvi prejmejo do 20 odstotkov bonusa. Primer: uporabnik račun Mobi polni z VALÚ Moneto v vrednosti 20 evrov. Na račun Mobi pa bo prejel 4 evre več, torej 24 evrov. To pomeni dodatno znižanje cene storitev za 20 odstotkov.