O-STA

Kako naročite objavo sporočila za javnost v servisu O-STA?

O-STA je edinstvena storitev Slovenske tiskovne agencije za obveščanje javnosti, ko želite hitro in učinkovito posredovati sporočilo o svojih dosežkih, storitvah, dogodkih, novostih in drugih aktivnostih vašega podjetja oz. organizacije. Sporočila za javnost v izvirni obliki objavimo na naši spletni strani o-sta.si in ga istočasno distribuiramo prejemnikom po elektronski pošti.

Kako naročite objavo v servisu O-STA?

Na voljo sta dve možnosti:

Neomejen paket za obdobje 12 mesecev

Paket omogoča objavo in distribucijo neomejenega števila vaših sporočil za javnost v obdobju 12 mesecev od prejema naročila. Za sklenitev naročniškega razmerja prenesite naročilnico, jo izpolnite in nam jo pošljite v skenirani obliki na o-sta@sta.si ali po pošti na naslov STA Ljubljana, Tivolska 48, 1000 Ljubljana.

Po prejemu naročilnice posredujemo navodila za aktivacijo uporabniškega računa, ki vam omogoča samostojno vnašanje sporočil za javnost. Ko vsebino oddate v naš sistem, jo pregledmao za objavimo.

  • Cena: 215,00 EUR

Enkratna objava

Za naročilo enkratne objave prenesite naročilnico, jo izpolnite in nam jo pošljite v skenirani obliki na o-sta@sta.si ali po pošti na naslov STA, Tivolska 48, 1000 Ljubljana.

  • Cena: 40,00 EUR

* navedene cene ne vključujejo DDV.

Prednosti servisa O-STA:

  • Hitro in učinkovito.

  • Vaše sporočilo v nekaj minutah po prejemu objavimo na spletni strani o-sta.si in ga razpošljemo širokemu krogu prejemnikov v slovenskem medijskem prostoru, državnim institucijam, javnim in nevladnim organizacijam, gospodarskim subjektom ter drugim zainteresiranim javnostim.

  • Grafična podpora vsebinam.

  • Sporočilom za javnost lahko priložite poljubno število fotografij, hiperpovezav, preglednic, pdf dokumentov in logotip organizacije s povezavo na vašo spletno stran.

  • Poleg sporočila so objavljeni tudi kontaktni podatki naročnika, ki omogočajo vsem zainteresiranim obiskovalcem in prejemnikom sporočil vzpostavitev stika s pravo osebo na strani naročnika objave.

  • Sporočila, objavljena na strani o-sta.si, so visoko rangirana tudi v Googlu, zato bodo vidna tudi uporabnikom googlovega iskalnika.

  • Sporočilo lahko objavimo tudi v angleškem jeziku. Zagotovimo lahko tudi strokoven prevod v angleščino ali obratno.

Primeri objav sporočil za javnost v servisu O-STA: