O-STA

STA projekti tedna: Do občinstva tudi z neposrednim spletnim prenosom

Video servis Slovenske tiskovne agencije STAvideo se uveljavlja kot pomembna platforma za distribucijo aktualnih video vsebin, predvsem pa zajema neposrednih spletnih prenosov različnih dogodkov. Prenos neposrednega spletnega prenosa na kanalih STA je odličen način, da dosežete ciljno publiko. STA ima namreč specifično strukturo uporabnikov, saj je poleg splošne javnosti med našimi rednimi uporabniki večina slovenskih medijev, vsa ministrstva in državna uprava, lokalne oblasti, slovenska veleposlaništva ter večja podjetja. Več o sodelovanjih minulega tedna lahko preberete v spodnjem prispevku.

STAklub

Virtualna okrogla miza

V okviru STAkluba Slovenske tiskovne agencije smo v mesecu ozaveščanja o raku debelega črevesa in danke pripravili virtualni pogovor, na katerem smo govorili o simptomih, diagnostiki in zdravljenju, pa tudi življenju s to boleznijo ter podpori bolnikom in njihovim svojcem.

Neposredni prenos smo umestili tudi na posebno spletno stran, opremljeno z osnovnimi podatki o dogodku in je enostavna za deljenje. Po koncu pogovora je na strani dostopen posnetek pogovora, ki je za zamudnike na voljo tudi v arhivu video servisa STA video.sta.si med Partnerskimi vsebinami.

STA vas z dolgoletnimi izkušnjami lahko v okviru STAkluba medijsko podpre pri izvedbi okroglih miz na lokaciji na virtualnih spletnih pogovorov, ki so v skladu s profesionalnimi standardi in avtonomno uredniško presojo. Več: https://o-sta.si/34574/sta-projekti-tedna-zakaj-za-celostno-organizacijo-okrogle-mize-izbrati-sta


STA VIDEO

Neposredni spletni prenos

Izkušena ekipa STA je v tem tednu zagotovila več neposrednih prenosov, ki jih lahko najdete tako v nadaljevanju članka kot v arhivu video servisa na video.sta. Zakaj za izvedbo izbrati STA in kaj potrebujemo za pripravo ponudbe lahko preberete tukaj: https://o-sta.si/34809/sta-projekti-tedna-kaj-potrebujemo-za-neposredni-spletni-prenos




Vključitev neposrednega spletnega prenosa na kanale STA

Organizirate dogodek in imate zagotovljeno ekipo, ki ga bo neposredno prenašala, vendar nimate kanala, s katerim bi dosegli širšo javnost? Vključitev neposrednega spletnega prenosa na kanale STA je odlična rešitev, saj vaš prenos umestimo na našo stran video.sta.si in družbena omrežja, s čimer zagotovimo, da vsebina ne ostane spregledana.

V tem tednu smo tako na naše kanale vključili neposredni spletni prenos novinarske konference ob mesecu ozaveščanja o diseminiranem plazmocitomu in okrogle miza na temo EU in Zahodni Balkan: 20 let po veliki širitvi.


****

Kaj nas čaka v prihodnjem tednu?

Tudi v prihodnjem tednu bo STA zagotovila več neposrednih spletnih prenosov aktualnih dogodkov, med drugim novinarske konference, ki jo v sodelovanju z Zvezo potrošnikov Slovenije pripravlja Vseslovensko združenje malih deležnikov, Dan slovenskega kapitalskega trga v organizaciji Agencije za trg vrednostnih papirjev ter tri panelne razprave ob 20-letni članstva Slovenije v Natu.

Ob tem bo na kanalih STA mogoče spremljati dogodek, ki ga Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji pripravlja v sklopu obiska predsednice Evropskega parlamenta Roberte Metsola, in slovensko-hrvaški poslovni forum Investicije v gradbeništvu Delovega poslovnega centra.

Kako do nas?

Več o naših aktualnih projektih, storitvah, novostih, dogodkih in posebnih ponudbah najdete tudi na profilu STA Marketing na LinkedInu, za sodelovanje in povpraševanje pa pišite na marketing@sta.si.