O-STA

V Kovačnici bomo odgovorili na vse dvome in pomisleke glede legalizacije in regulacije konoplje!

Predstavitev Zakona o konoplji tudi v vašem kraju!

Pirati se s predlogom Zakona o legalizaciji in regulaciji konoplje, ki smo ga nedavno javno razkrili, odpravljamo po slovenskih mestih. Predlog modela popolne legalizacije in regulacije, na katerem temelji predlog zakona, je podprt z več kot 18 tisoč podpisi podpore, ki smo jih že predali predsedniku Državnega zbora Milanu Brglezu.

Piratska ekipa bo predstavitve zakona organizirala v naslednjih mestih:

Najdete nas v
- Kranju (9. 2.)
- Mariboru (15. 2.)
- Kopru (24. 2.)
- Novi Gorici (24. 2.)
- Ljubljani (27. 2.)
- Murski Soboti (8. 3.)
- Novem Mestu (15. 3.)
- Celju (22. 3.)
- Velenju (29. 3.)

Namen posvetov, na katerih bodo Piratski člani predstavili omenjeni predlog zakona in njegove posledice, je obelodaniti Zakon čim večjemu krogu slovenske javnosti. Seveda pa so omenjena srečanja organizirana tudi s ciljem debate o kakršnih koli dvomih in kritikah, ki letijo na predlog zakona ter legalizacije in regulacije konoplje.

Glavni cilj našega modela popolne legalizacije in regulacije konoplje bo omogočiti svobodno in varno uporabo izdelkov iz konoplje v medicinske, industrijske in rekreativne namene. Piratski predlog bo prispeval k dvigu gospodarske rasti in novim delovnim mestom, povečanju državnega proračuna, zmanjšanju negativnih učinkov rekreativne rabe, povečani turistični privlačnosti Slovenije, razbremenitvi sodišč in policije ter zmanjšanju kriminala.

Toplo vabljeni!

Kontakt za več informacij:
Rok Andrée, predsednik stranke, 031 798 953
Jure Trbič, sekretar stranke, 040 428 289