O-STA

Podjetje Hillstone Networks je spet v Gartnerjevem magičnem kvadrantu IDS / IPS

Hillstone Networks, ponudnik naprednih požarnih pregrad in drugih inovativnih varnostnih rešitev za zagotavljanje odpornosti pred najnaprednejšimi grožnjami, ter podjetje REAL security d.o.o. iz Maribora,

je 18. januarja 2018 sporočil javnosti, da se je na podlagi ponudbe naprednih požarnih pregrad in drugih rešitev za varnost informacijskih omrežij že drugo leto zapored uvrstil na "Gartner's 2018 Magic Quadrant for Intrusion Detection and Prevention Systems".

Hillstone Networks je spet v najnovejšem Gartnerjevem magičnem kvadrantu najpomembnejših ponudnikov rešitev informacijske varnosti za zaznavanje in preprečevanje vdorov IDS / IPS.

Hillstone je sicer tudi redno uvrščen v druge Gartnerjeve analize, na primer leta 2017 v "Magic Quadrant for Unified Threat Management (SMB Multifunction)" ter "Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls" in večkrat zapored v kvadrante naprednih požarnih pregrad.

Tim Liu, CTO in soustanovitelj podjetja Hillstone Networks: "We believe that being recognized by Gartner in this Magic Quadrant validates that the advancements and breakthroughs that we are making in our network security platform directly addresses and mitigates today's cybersecurity challenges. We are committed to ensuring the digital security of all our customers' critical assets."

Hillstone Networks je ponudnik širokega portfelja rešitev za zaščito informacijskih omrežij, predvsem za odkrivanje in preprečevanje groženj. Ti produkti zmorejo prepoznavati grozeče vzorce na perimetru omrežja, izvajati vedenjske analitike identitet, vključujejo klasične anti-malware funkcionalnosti ter sandboxing v strežniškem oblaku. Rešitev za preprečevanje vdorov v omrežja Hillstone NIPS se vstavi v omrežje tako, da "vidi" ves promet med napravami znotraj omrežja, to pomeni, da lahko prepozna grožnje, ki so jih perimetrične varnostne rešitve zgrešile, ali grožnje, ki izvirajo znotraj omrežja. Je samostojna komponenta ali sestavni del omrežnih varnostnih sistemov za visoko zmogljivo, brez kompromisno in najprimernejšo zmogljivo zaščito ter široko in prilagodljivo uporabnost v različnih scenarijih.

Portfelj Hillstone Networks vključuje: Network Intrusion Prevention System (NIPS), Next-Generation firewalls (NGFW), Server Breach Detection Systems (sBDS), CloudEdge, CloudHive ter Security Management Solutions, ki skupaj ščitijo celoten informacijski sistem strank od meje do notranjosti omrežij in so primerne za vse velikosti podjetij od SMB pa do mednarodnih korporacij.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do originalne novice:

http://www.hillstonenet.com/?hillstone_press=hillstone-networks-included-again-in-gartner-magic-quadrant-for-intrusion-detection-and-prevention-systems

### ### ###

O podjetju Hillstone Networks

Leta 2006 je skupina strokovnjakov iz uglednih podjetij, kot so Netscreen, Cisco ter Juniper premlevala neučinkovitost tradicionalnih perimetričnih varnostnih rešitev, nakar so se odločili ustanoviti novo podjetje - Hillstone Networks. Podjetje s sedežem v Beijingu in v Kaliforniji ter pisarnami v Evropi, Združenih Arabskih Emiratih in Singapurju ima danes več kot 14.000 korporativnih strank. Tako majhne kot velike stranke s seznama Fortune 500 in iz različnih proizvodnih, storitvenih ali vladnih ustanov se zanašajo na zanesljive perimetrične rešitve podjetja Hillstone, v veliki meri na različne modle zmogljivih naprednih požarnih pregrad za zaščito omrežij pred tradicionalnimi in naprednimi APT napadi, vdori in posledično škodo. Napredne požarne pregrade (NGFW) lahko učinkovito ščitijo tako majhna omrežja kot velike podatkovne centre, okolja v strežniških oblakih in vse nivoje rešitev vključujoč do navideznih strojev.

Požarne pregrade Hillstone vključujejo vse funkcionalnosti naprednih požarnih pregrad, ki jih je preveč da bi jih našteli, ob tem lahko v ponudbi zasledimo še rešitve kot so sistem za preprečevanje vdorov IPS, napredno sandboxing okolje v oblaku, rešitev za detekcijo vdorov v strežnike, CloudHive in CloudEdge za zaščito samih strežniških oblakov oz. dostopa do njih, ter centralno upravljanje in varnostno analitiko ter revizijo.

Več o Hillstone najdete na spletnih straneh: http://www.hillstonenet.com/

Dodatne informacije:

Alen Šalamun, tehnični direktor

alen.salamun@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Žolgarjeva ulica 17

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com