O-STA

Edge-Core Networks ECS2020 za MSP in velike organizacije : stroškovno učinkovito gigabitno stikalo s spletno upravljalno konzolo

5.2.2018
Edge-Core Networks, vodilni ponudnik profesionalne jedrne - core - in robne - edge - opreme za ponudnike in uporabnike komunikacijskih omrežij, ki ga zastopa podjetje REAL security d.o.o. iz Maribora,

je v zadnjih dnevih leta 2017 predstavil novo generacijo učinkovitih mrežnih stikal primernih za vse vrste in različne velikosti podjetij, sicer predvsem za SMB tržišče, primerne za jedrno omrežje, podatkovne centre ter tudi za ponudnike telekomunikacijskih storitev. Stikala so tipa web-smart switch, pomeni da jih je možno upravljati preko konzole dostopne iz običajnega spletnega brskalnika.

Družina ki za sedaj vključuje štiri različne modele ECS2020-10T/10P, ECS2020-28T/28P z 8/24 1GbE Base-T priključki ter 2/4 priključki tipa Gigabit SFP. Optični priključek omogoča večji prenos, lahko pa se uporablja v kombinaciji z drugimi kot redundantna rezervna povezava. Modeli za manjša podjetja so uporabni tudi za namestitev v poslovnih pisarnah saj imajo aktivno hlajenje brez glasnih ventilatorjev, ventilatorji v "večjih" modelih pa omogočajo delovanje v ozračju s temperaturami do 50 0C. Priključki so zaščiteni pred veliko električno napetostjo,recimo v primeru udara strele ali zelo nestabilnim omrežjem v industrijskem okolju. Zmogljiva programska oprema vključuje upravljanje preko svetovnega spleta ter ukazno vrstico z oddaljene povezave tipa telnet, in seveda podporo za IPv4 ter IPv6 ter pomoč za postopni prehod iz enega na drugi sistem IP naslavljanja, in posebno optimizacijo komunikacijskih kanalov VoIP in IP kamere za izgradnjo nadzornih varnostnih sistemov, ki so lahko postavljeni na izoliranem kanalu VLAN.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do originalne novice:

https://www.edge-core.com/news-inquiry.php?cls=1&id=265

### ### ###

O podjetju Edge-core Networks

Edge Core Networks je vodilni ponudnik omrežne opreme vseh nivojev in velikosti, od za mednarodne korporacije primernih rešitev, pa vse do produktov za manjša in srednje velika podjetja. Med njihovimi odjemalci so tako ponudniki kot tudi uporabniki telekomunikacijskih storitev v panogah kot so vladne agencije, izobraževalne ustanove, finančne organizacije, energetska in ekološko usmerjena podjetja, MSO-ji, ISP-ji ter tudi nekoliko manjša komercialna podjetja. Pokrivajo vse hitrosti - 1GbE, 10GbE, 25GbE, 40GbE, 50GbE, ter 100GbE, vse prenosne medije, standarde, in vse vrste lokalnih ali širokopasovnih povezav. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 in ima sedež v Hsinchuu na Tajvanu in deluje kot podružnica družbe Accton Technology Corp.

Filozofija edge-core ali od roba do centrale pokriva tako rekoč vse običajne telekomunikacijske potrebe. Podjetje ponuja rešitve za širokopasovna in multimedialna optična, bakrena in brezžična omrežja - Metro Access; jedrna in robna LAN stikala z vso pripadajočo programsko opremo; vse možne dodatke za mrežno opremo; rešitve za nadzor in upravljanje omrežij; rešitve za brezžična omrežja; stikala, ki podpirajo različno programsko opremo za izgradnjo omrežij tipa SDN in NOS; in drugo.

Več podjetju Edge Core Networks: https://www.edge-core.com/


Dodatne informacije:

Daniel Bednjički, produktni vodja
daniel.bednjicki@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Žolgarjeva ulica 17
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com