O-STA

Pomlajeni mati in hči: Miša Molk in Ula Furlan v Portorožu postajata vedno mlajši

#ZAobljuba

Ste se kdaj vprašali, kdaj je treba začeti uporabljati kremo proti gubicam? Naše telo in z njim naša koža se spremeni že po 30. letu. Ena od zaobljub, ki sta si jo v osemtedenskem izpolnjevanju zaobljube zadali Miša Molk in Ula Furlan, je, da pomladita izgled svojega obraza in dekolteja.

Skupaj ustavimo procese staranja

Naša koža pove veliko. Še posebej, kadar smo pod stresom. Življenjska tekočina, ki kroži po našem telesu, pa še veliko več. Ni vedno namenjena samo analizam. Z njo rešujemo življenja in lahko izboljšamo svoj videz. Miša Molk je po posvetu s strokovnjaki v Termah Portorož dobro premislila, kaj je dobro zanjo. Upoštevala je nasvete zdravnikov in se odločila za pomlajevanje z lastno krvno plazmo na svojem dekolteju.

Življenjska tekočina nas lahko pomladi

Pri pomlajevanju s trombocitno plazmo vaše lastne celice poskrbijo za obnovo kolagenskih vlaken in elastina. Tako na naraven in varen način pospešimo zdravljenje, spodbudimo regeneracijo in okrevanje tkiva ter dosežemo dolgotrajen rezultat. Koža se pomladi, povešeno kožo učvrstimo in zmanjšamo gubice.

Ula je poskusila lifting z akupunkturo

To lahko storimo tudi z obrazno lifting akupunkturo in masažo obraza, ki sledi. Skupaj kožo obnovita in ji povrneta mladostni videz - brez kirurških posegov, injekcij ali kemikalij. Ula Furlan ne mara aparatov in invazivnih storitev, zato so ji strokovnjaki za pomladitev njenega že tako lepega obraza priporočali sprostitveno tehniko pomlajevanja kože.

Neinvazivno pomlajevanje

V Termah Portorož akupunkturo izvajajo v Medicinskem centru, kjer dr. Lepa Veljanović pojasni, da "akupunktura okrepi metabolizem kožnih celic, zato se bolje odvajajo strupi, hkrati pa nastajajo nove kožne celice in kolagen". Uline obrazne mišice so po tretmaju okrepljene, postale so bolj prožne, zato je njen obraz vitalnejši in koža izgleda mlajša. Koža se po akupunkturi od znotraj navlaži in napolni, učinek pa je manj gub in aken, več svežine in lep zdrav sijaj. Kako je Ula zažarela! In vse to z lastno telesno energijo! "Pri akupunkturi sploh ne gre za to, da bi želela pomlajen videz ali lifting obraza. Dobila sem mikro osredotočenje sama nase, na točke, ki so žarele. Najdeš notranji mir in stik sam s sabo. Počutim se, kot da sem se danes ponovno prebudila. Prerojeno," je povedala Ula Furlan po lifting akupunkturi obraza.

#ZAobljuba z Ulo Furlan in Mišo Molk se torej nadaljuje že četrti teden. Terme Portorož vam nudijo 30% popust na izbrane pomlajevalne storitve, ki sta jih v Medicinskem centru poskusili Miša Molk in Ula Furlan. Njune zapise in komentar, kako je bilo, spremljajte na www.lifeclass.net.