O-STA

Osvojite Tajsko sredi Portoroža!

Nekateri ste že zaključili z dopusti, nekateri ste šele dobro začeli. Nekateri pa za morje izkoristimo kar vikende in skočimo na slovensko Obalo, ki iz leta v leto ponuja vedno več. Eden glavnih "krivcev" za to so zagotovo Hoteli LifeClass Portorož. Ti s svojo pestro ponudbo goste razvajajo tako v Termah Portorož kot tudi na plaži.

Pravljični prizori, belina na plaži, v ozadju modro morje in še bolj sinje modro nebo. In paviljonček, ki mu ob lahki sapici zaplapolajo zavese, med katerimi vas čaka pravo popotovanje v svet tajskih masaž.

Prvi tajski center v Sloveniji je bil ravno Wai Thai Center Hotelov LifeClass Portorož. Certificirani maserji bodo poskrbeli, da bo vaša koža po vročem soncu prijetno osvežena. Hranljivo kokosovo olje, tradicionalna tajska masaža in aromatične vonjave vas bodo odpeljale na rajske plaže na jug Tajske. Rjava koža bo ohranila barvo, hkrati pa jo zaščitila, tako da boste lahko takoj po masaži ponovno skočili nazaj pod božajoče žarke poletnega sonca.

Sprostilna masaža na plaži z eksotičnim vonjem po kokosu? Ne, za to vam ni treba z letalom na Tajsko. Pripeljite se do Portoroža in si privoščite pravo poletno sprostitev in poskrbite za svojo kožo še pred koncem poletja.