O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Odprta dva javna razpisa s področja mladine

Velenje, 22. februar 2018 - Mestna občina Velenje bo v Uradnem listu Republike Slovenije, ki bo izšel jutri, v petek, 23. februarja 2018, in na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si (Javne objave) objavila dva javna razpisa s področja mladine, in sicer Javni razpis za sofinanciranje mladinskih projektnih aktivnosti, ki jih bo v letu 2018 sofinancirala Mestna občina Velenje ter Javni razpis za sofinanciranje in financiranje projektov mladih za dosego ciljev iz Lokalnega programa razvoja delovanja mladih v Mestni občini Velenje v letu 2018.

Javna razpisa bosta trajala od 23. februarja 2018 do 26. marca 2018, vsa razpisna dokumentacija pa bo na voljo na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si (Javne objave).

Za javna razpisa Mestna občina Velenje namenja 63 tisoč evrov, in sicer za javni razpis za sofinanciranje mladinskih projektnih aktivnosti, ki jih bo v letu 2018 sofinancirala Mestna občina Velenje v višini 18 tisoč evrov, za javni razpis za financiranje in sofinanciranje projektov mladih za dosego ciljev iz Lokalnega programa razvoja delovanja mladih v Mestni občini Velenje pa 45 tisoč evrov.

Na javni razpis za sofinanciranje mladinskih projektnih aktivnosti, ki jih bo v letu 2018 sofinancirala Mestna občina Velenje, se lahko prijavijo organizacije članice Mladinskega sveta Velenje (z izjemo članic z zamrznjenim članstvom) in posamezniki s stalnim prebivališčem v Mestni občini Velenje, ki se partnersko povezujejo z organizacijami članicami Mladinskega sveta Velenje. Informacija o organizacijah članicah Mladinskega sveta Velenje je dosegljiva na spletni strani www.mladizaveleje.si. Članice mladinskega sveta lokalne skupnosti lahko prijavijo največ dva projekta, posamezna fizična oseba pa samo en projekt.

Na javni razpis za financiranje in sofinanciranje projektov mladih za dosego ciljev iz Lokalnega programa razvoja delovanja mladih v Mestni občini Velenje pa se lahko prijavijo pravne in fizične osebe s sedežem oz. stalnim prebivališčem v Mestni občini Velenje.

Prijava mora biti v celoti izpolnjena in oddana v elektronski sistem. Natisnjen mora biti samo izpis s podatki o prijavi (kontrolni obrazec) in samo ta izpis, podpisan in žigosan, mora biti poslan po pošti oz. oddan osebno skladno z besedilom razpisa.

Prijavitelji morajo prijave oddati do 26. marca 2018, najkasneje do 23.59, ko se bo aplikacija za oddajo elektronske prijave zaprla.