O-STA

3 v 1 na AMC: svetovne premiere treh izvrstnih TV serij v enem mesecu

Pomlad se bo na televizijskih zaslonih začela zelo pestro. Na kanalu AMC bomo namreč v roku enega meseca priča svetovnim premieram kar treh TV serij. Ste ljubitelj napetih zgodb, ki se dogajajo sredi oceana, kjer vas številni nepredvidljivi dogodki nikakor ne pustijo ravnodušnih? Potem 29. marca ob 22.00 ne smete zamuditi premiere popolnoma nove serije The Terror, ki jo je navdihnila resnična zgodba o skrivnostnem izginotju raziskovalne ekspedicije v arktičnem ledu sredi 19. stoletja. V aprilu pa vas čakata še premiera 4. sezone priljubljene apokaliptične serije Fear The Walking Dead, ki bo na sporedu 16. aprila, in premiera 3. sezone priznane drame borilnih veščin Into The Badlands, 26. aprila.

The Terror: grozljivka sredi arktičnega ledu, na ulicah Budimpešte in v objemu Paga

Serija The Terror je zasnovana na podlagi istoimenskega romana Dana Simmonsa iz leta 2007, ki temelji na resnični zgodbi. V njej sledimo Johnu Franklinu, ki se leta 1848 poda na odpravo, da bi našel severozahodni prehod. Posadka je soočena s številnimi izzivi in nepredvidljivimi situacijami, plovba pa se spremeni v sam boj za preživetje sredi ledenega severa zemlje, ko jim poleg hudega mraza grozi še pošast, ki živi na ledu. Serijo so snemali tudi na Hrvaškem in Madžarskem, tako da se nikar ne čudite, če v kakšnem delu prepoznate hrvaški otok Pag ali pa madžarsko prestolnico Budimpešto. Glavna igralca, Ciaran Hinds in Tobias Menzies, pa sta pred serijo The Terror skupaj zaigrala že v serijah Rim in Igra prestolov. Tako, da gre za odlično uigrano ekipo.

April v znamenju živih mrtvecev in borilnih veščin

Aprila bomo s premierami nadaljevali, saj nas že 16. 4. ob 4. uri zjutraj, s ponovitvijo ob 23. uri, čaka četrta sezona apokaliptične serije Fear The Walking Dead, kjer bomo življenje Madison Clark (Kim Dickens) in njene družine spremljali iz popolnoma nove perspektive - skozi oči Morgana Jonesa (Lennie James), priljubljenega lika, ki se bo ekipi pridružil iz sestrske nadaljevanke The Waking Dead. V naslednjem tednu, 26. aprila, pa se bo na AMCju začela že 3. sezona napete drame borilnih veščin Into The Badlands, kjer bodo lahko gledalci občudovali borilne spretnosti glavnih junakov v boju za boljše življenje.