O-STA

Kristalna odsevnost solinskih polj v Mind Hotelu Slovenija

TGZS podelil posebno priznanje za kakovost, poslovanje in doprinos ugledu turizma

Mind Hotel Slovenija vam nudi popotovanje v zeleno istrsko pokrajino, modrino Mediterana in kristalno odsevnost lokalnih solinskih polj. Nudi vam najmodernejše udobje v Portorožu in barvito istrsko kulinarično doživetje ob portoroški promenadi.

Petzvezdični Mind Hotel Slovenija, najnovejši in najmodernejši med šestimi hoteli LifeClass Portorož, je v osrčju Kranjske Gore prejel posebno priznanje od Turistično gostinske zbornice Slovenije. Znak, da se na Obali nekaj dogaja. Nekaj, kar gre v pravo smer. Nekaj, kar so opazili tisti, ki spremljajo stroko in vedo, kaj je pomembno. TGZS vsako leto najboljšim podjetjem in posameznikom podeljuje posebna priznanja za izjemno kakovost turističnih in gostinskih storitev, uspešno poslovanje ter doprinos k ugledu slovenske turistične dejavnosti doma in v tujini. Slovenija je namreč destinacija za petzvezdična doživetja, kakršna vam nudijo v Portorožu.

Se vam še vedno poraja vprašanje, kam se odpraviti na zdrave jesenske počitnice? V edinstvene Terme na morju, kjer vas bo v najmodernejšem hotelu na Obali pričakalo pravo doživetje s kristalno odsevnostjo lokalnih solinskih polj.