O-STA

Masaža z vročim oljem za notranjo harmonijo

Ula Furlan v intimni svetlobi Term Portorož

Pred šestimi tedni je Ula Furlan obiskala Shakti-Ayurveda center v Termah Portorož in na posvetu pri specialistu ajurvede dorekla, katera je tista masaža, ki bo umirila njen notranji nemir: "Odločila sem se, da bo ajurveda moja rdeča nit v kampanji #ZAobljuba z LifeClass Portorož. Da spoznam novo vedo, da ugotovim, kateri sta moji doši in dodam nekaj vrednosti v svojo prehrano."

Razstrupljanje z ajurvedo

Po enourni sproščeni in pomirjujoči ajurvedski masaži je Ulino telo začelo tudi s postopom razstrupljanja. "Spet sem tam, kjer se je vse skupaj začelo. V Shakti- Ayurveda centru, kjer sem našla svoj novi zen, kjer sem bila opomnjena na to, da sta zame najustreznejša kurkuma in koriander, da je prav, če bi svojo razpršeno energijo usmerila navznoter," razmišlja Ula Furlan, ki pravi, da se je ob tej ajurvedski masaži znašla v intimni svetlobi.

Poiščite čas zase

Ob srečanju z ajurvedo se je naučila, da je pomembno, da je človek v notranji harmoniji in da moč črpa iz svoje notranjosti. "Moči vsakega posameznika ne smejo generirati velike spremembe in poteze v življenju, ampak pozornost na malenkosti, stik s samim sabo in majhne podrobnosti, ki gradijo naše temelje osebnosti. Kako se počutimo, kako izgledamo, kaj izžarevamo, se ne da začarati, to lahko najdeš samo sam v sebi," je po ajurvedski masaži z vročim oljem prepričana Ula Furlan.

#ZAobljuba z Ulo Furlan in Mišo Molk se nadaljuje. Terme Portorož vam ta teden nudijo 30 % popusta na ajurvedsko masažo po priporočilu specialista ajurvede, ki jo je spoznala tudi Ula Furlan v Shakti - Ayurveda centru. Skok na morje po sonce in cenejše storitve.