O-STA

WEBSCALE in REAL SECURITY naslavljata raznoliko in izzov polno jugovzhodno evropsko regijo

WEBSCALE in REAL SECURITY naslavljata raznoliko in izzov polno jugovzhodno evropsko regijo, kjer nudita podporo podjetjem, ki bi se rada selila v spletni oblak, a nimajo strokovnega kadra za prehod na nove tehnologije.

MOUNTAIN VIEW, CA - 13. februar 2018 - Webscale, podjetje za komercialne storitve v oblaku, je napovedalo partnerstvo z podjetjem REAL security, vodilnim distributerjem v Adriatik regiji, ki je specializirano za integrirane varnostne in sistemske rešitve. Partnerstvo je nastalo v času, ko podjetja selijo svojo infrastrukturo v javni, privatni in hibridni oblak, za namene širjenja e-poslovanja. Skupaj s partnerji bodo poskusili zadostiti velikem povpraševanju za naslednjo generacijo oblačnih storitev. V regijo Adriatik spadajo Slovenija, Srbija, Črna gora, Makedonija, Kosovo, Hrvaška, Bosna in Hercegovina in Albanija.

Tržno povpraševanje po Webscalovih storitvah se je v zadnjem letu zelo povečalo. Podjetja po vsem svetu se soočajo z enakimi izzivi glede svojih spletnih aplikacij, in sicer potrebe po strokovnem znanju pri gostovanju, migraciji in upravljanju aplikacij v oblačnih storitvah. Te morajo biti dosegljive 24/7/365 in zagotavljalti robustno varnost in visoko zmogljivost.

Webscale se je odločil za partnerja, s katerim si deli enako vizijo in strategijo za nastop na novem trgu ter ima veliko izkušenj in močno prisotnost v regiji, ki predstavlja izziv s svojo močno regulacijo in raznolikostjo v poslovnem okolju. Podjetje REAL security pa je Webscale ni prepoznalo samo po unikatnem rešitvah za selitev aplikacij v oblak, ampak tudi za optimizacijo, zmogljivost in varnost teh aplikacij.

"Podjetje REAL security, distributer z dodano vrednostjo, ki je specializiran za regijo Adriatik, je opazilo naraščajoče povpraševanje po storitvah za upravljanje migracij v oblaku in upravljanje poslovnih aplikacij" je povedal Michael Guglielmi, podpredsednik poslovnega razvoja podjetja Webscale. "Kombinacija spletne platforme Webscale in strokovno znanje ter razširjena regijska prodajna mreža podjetja REAL SECURITY zagotavljata prepričljivo rešitev za podjetja, ki svoje svoje poslovanje selijo v oblak in potrebujejo zaupanja vrednega partnerja za uspešno migracijo."

"Naša vloga je strankam zagotoviti znanje in rešitve svetovno priznanih partnerjev, s ciljem zagotavljanja večje produktivnosti, konkurenčnosti, optimizacijo poteka dela in zmanjšanja operativnih stroškov. Webscale je partner, ki prinaša rešitve za zasledovanje teh ciljev", je povedal Matic Knuplez, produktni vodja v podjetju REAL security. "Njihova rešitev za oblak izpolnjuje kritično potrebo po upravljanju aplikacij, varnosti in dostopnosti SaaS-ja, njihova zelo diferencirana platforma pa nudi kritične funkcije, ki jih podjetja lahko izkoristijo takoj, ko preselijo svoje storitve v oblak."

O WEBSCALE:
Webscale je e-commerce oblačno podjetje in pionir integriranih spletnih aplikacij v oblaku. Skozi storitev SaaS Webscale platforma omogoča podjetjem vseh velikosti za koriščenje prednosti skalabilnosti spletnih aplikacij, uravnoteženega upravljanja obremenitev, visoke zmogljivosti, preprečevanja izpadov, izboljšane varnosti in enostavnega upravljanja preko večih ponudnikov oblačnega gostovanja. Strokovnjaki v oblačnih tehnologijah in ustvarjalci zmogljivih rešitev za spletno prodajo in podjetja, Webscale, imajo sedež v Mountain Viewu v Kaliforniji in pisarne v Boulder, Colorado in Bangalorju v Indiji. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran www.webscale.com.

O REAL security:
REAL security d.o.o. je distribucijsko svetovalno podjetje za računalniške rešitve in produkte svetovno priznanih proizvajalcev. Še posebej smo skoncentrirani v tržnem segmentu celovitih varnostnih rešitev za podjetja, s poudarkom na produktih za varovanje pred računalniškimi virusi, neželjeno pošto, požarnimi zidovi, sistemi za alarmiranje in preprečevanje vdorov, nadzorom nad omrežji, varnostno politiko, preprečevanje neprimerne uporabe in zlorabe interneta, varno izkazovanje identitete, , in celovitimi sistemskimi rešitvami. Sposobnost ponuditi stranki rešitev, ki bo odgovor na njene potrebe in vizijo kot tudi prilagoditi programsko opremo poslovnemu okolju, v katerem deluje, je temeljno pravilo našega podjetja in zagotovilo strankam, da bodo z našimi rešitvami pridobili na povečanju produktivnosti, na ugledu, konkurenčnosti, optimizaciji svojega delovnega okolja in nenazadnje tudi pri nižanju stroškov poslovanja.

Več informacij o tehnologijah in rešitvah Webscale:

Kontakt za medije: