O-STA

NLB Skupina objavlja novo poslovno strategijo do konca leta 2030

NLB Skupina objavlja novo poslovno strategijo in vizijo do konca leta 2030, pa tudi ključne kazalnike poslovanja, skupaj s pričakovanim razvojem poslovanja v prihodnje.

Ključne poudarke nove strategije si lahko ogledate v priloženi predstavitvi (v angleškem jeziku) ali pa se pridružite spletnemu prenosu Dne vlagateljev NLB, na katerem Uprava NLB pravkar predstavlja podrobnosti nove poslovne strategije. Dogodek lahko spremljate po spletu s prijavo na tej povezavi. Posnetek dogodka bo pozneje na voljo tudi na zahtevo.

"V ekipi NLB smo počaščeni in se iskreno veselimo, da imamo znova priložnost ne le pozdraviti naše delničarje, potencialne vlagatelje, analitike in finančne strokovnjake z vsega sveta ter predstavnike ključnih regijskih podjetij, temveč jim tudi predstaviti našo ambiciozno strategijo NLB Skupine do konca leta 2030," je ob včerajšnji objavi rezultatov, ki so pokazali, da je NLB Skupina v prvem četrtletju leta poslovala stabilno in ustvarila 140 milijonov evrov dobička po davkih, povedal predsednik uprave NLB Blaž Brodnjak. "S poglobljenim razumevanjem poslovnega okolja in skrbnim premislekom o tveganjih nova poslovna strategija riše pot, ki bi s privlačnimi izplačili dividend še naprej upravičevala zaupanje naših delničarjev, hkrati pa zagotavljala dolgoročen razvoj Skupine in posredno tudi širšega gospodarskega okolja v domači regiji," je še pojasnil.