O-STA

Razstava mandal: prisluhnimo naravi, prisluhnimo sebi

Šumenje morja, nežni žarki sonca, nebo neštetih sporočil vesolja. Ko smo na Obali in se prepustimo naravi, nas objame nežna mediteranska sapica, polna optimizma in zaupanja v življenje. V simbolni svet različnih vibracij na zemlji, nebu, v oceanu in v vesolju pa nas bo prvi petek v aprilu popeljala tudi prav posebna razstava mandal Sun Sky Sea & the Universe.

Brezmejna kombinacija barvitih simbolov in oblik

7. aprila bo ob 17. uri v Grand Hotelu Portorož, LifeClass Portorož, na ogled opus slik magistre Akademije za likovno umetnost in Fakultete za arhitekturo Sonie Trošt. S svojimi art mandalami vas bo popeljala v simbolni svet različnih vibracij okrog nas. Neverjetna kombinacija barvitih simbolov in oblik riše brezmejno doživljanje globin vesolja, strokovnjakinja pa z mogočno eksplozijo barv na platnu predstavlja tiste svetove, ki so očem v realnem okolju mnogokrat nevidni. Slika različne energetske strukture, nebesne oblike, ki vzpodbudijo v človeku različne impulze in občutke. Njena slika je preplet barv, oblik, kristalov, peska, različnih naravnih materialov. Gre za vizijo, ki prenaša svet nevidnega v svet vidnega.

Mednarodno uveljavljena strokovnjakinja, ki si upa živeti življenje

Podnaslov njenega dela je "my ART. my VISION. my UNIVERSE", njene slike pa težijo k razsežnosti vesolja, k nebu, soncu, morju, globinam in širinam zemlje, oceanov, zvezd, celotnega univerzuma. Umetnost in sliko opazovalcu predstavi z drugega zornega kota, ob slikah Art mandal pa bomo lahko v živo slišali zvoke morja, globin, pojočih skled, flavte in različnih vokalov vrhunskih glasbenikov. Strokovnjakinja, ki si upa živeti življenje in izvaja projekte doma in po svetu pod univerzalnim naslovom Ecolife ART, pa bo konec aprila razstavo mandal še nadgradila. Med 21. in 23. aprilom se bo namreč na Obali odvil Art & Sound - Mandala Inspired Weekend, kjer bodo udeleženci spoznali, da nam vse odgovore in rešitve ponuja narava sama. Odprla jim bo pozitiven pogled na svet, skupaj pa bodo raziskovali, kako zvok in frekvenca, ki nas obkrožata, vplivata na čustveno in mentalno stanje človeka. Kako simbolika mandal polni naše energetske centre in vpliva na dvig zavesti.