Objava sporočil za javnost

Objavo sporočil za javnost lahko naročite na dva načina:

 1. 12-mesečni pavšal za objavo in distribucijo sporočil

  Pavšal omogoča objavo neomejenega števila sporočil za javnost. Pavšal omogoča objavo in distribucijo neomejenega števila sporočil za javnost. Izpolnjeno naročilnico nam lahko pošljete po faksu na št. 01 43 42 969, skenirano po elektronski pošti na o-sta (at) sta (dot) si ali po navadni pošti na naslov: STA d.o.o., Tivolska 48, 1000 Ljubljana

  K sporočilu lahko poleg logotipa vašega podjetja/organizacije priložite tudi grafične elemente: logotip, fotografija, grafikon, ipd., ter spletno povezavo za logotip oz enega od grafičnih elementov. Npr: logotip vašega podjetja povežemo na domačo stran podjetja.

  Prenesi letno naročilnico.

  Cena: 120,00 EUR (+DDV)

 2. Enkratna objava in distribucija sporočila za javnost

  Cena za enkratno objavo sporočila: 25,00 EUR (+DDV)

  Cena vključuje objavo in distribucijo sporočila, ki mu lahko priložite vaš logotip, ter več grafičnih elementov ter želeno spletno povezavo ki preusmeri na želeno spletno mesto.

  Za naročilo enkratne objave prosimo za posredovanje elektronskega sporočila z vsebino objave in podatke o podjetju (posamezniku) za izstavitev računa: naziv podjetja, naslov, kraj in poštna št., kontaktna oseba in tel. številka na naslov: o-sta (at) sta (dot) si.

TUJINA

Objava in posredovanje sporočil na območju Evropske unije (EU) ter drugih evropskih držav v letu 2014

STA posreduje in objavlja sporočila v specializiranem servisu O-STA po dogovorjenem ceniku za območje Evropske Unije (EU) in tudi drugih evropskih držav v skladu s pogodbo s partnerskimi agencijami v okviru mednarodnega OTS, ki ga zagotavlja avstrijska tiskovna agencija APA.

Pdrobnosti si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Cene in skupine držav, kjer je možna objava in distribucija

V času kampanje za izvolitev predsednika RS 2017, je STA v skladu z zakonodajo, ki dovoljuje politično propagando v medijih v času volilne kampanje pripravila naslednjo ponudbo:

Pred predsedniškimi volitvami 2017 smo pripravili posebno ponudbo naših storitev, namenjeno vsem predsedniškim kandidatom. Prilagojeni nabor naših storitev vam lahko v mnogočem olajša vašo kampanjo, ponudba pa vključuje:

PAKET VOLITVE 2017

STAnapoved / napoved.sta.si Originalna sporočila za javnost O-STA / www.o-sta.com

STAnapoved je storitev STA, ki uporabnikom ponuja vpogled v najbolj celovit nabor napovedanih dogodkov za medije in širšo javnost, hkrati pa omogoča zelo enostavno razvrščanje dogodkov po izbranih kategorijah.

Storitev je namenjena vsem, ki želijo imeti celovit pregled prihajajočega dogajanja, obenem pa omogoča lažje načrtovanje lastnih dogodkov ter ponuja vpogled v aktivnosti drugih kandidatov in političnih strank.

Neomejena uporaba storitve O-STA omogoča objavo vaših sporočil za javnost v nespremenjeni obliki in njihovo distribucijo na naslove prejemnikov obvestil.

Spletna stran http://www.o-sta.com predstavlja edinstveno storitev Slovenske tiskovne agencije, ki je prvenstveno namenjena komuniciranju z javnostmi. Storitev omogoča poleg sporočila za javnost tudi objavo fotografij, sporočila predsedniških kandidatov pa bodo v času predvolilne kampanje objavljena v kategoriji "Predsedniške volitve 2017".

Cena paketa: 150,00€ (+ddv)

DODATNA PONUDBA – VOLITVE 2017

STAkliping
STAkliping vsebinsko temelji na dnevnem servisu novic Slovenske tiskovne agencije. Deluje tako, da si naročnik sam izbere ključne besede, o katerih želi biti obveščen (predlog: imena predsedniških kandidatov), na podlagi teh besed pa se filtrirajo novice, ki jih naročnik prejme na svoj elektronski naslov v času njjihove objave na straneh STA.
Cena: 150,00€ (+ddv)
Cena paketa vseh treh storitev: 250,00 EUR brez DDV

Za naročilo in dodatne informacije smo vam na voljo na marketing (at) sta (dot) si in na tel. št. 01/24 10 128. Ponudba velja do izvolitve predsednika RS. Plačilo dogovorjenih storitev po predračunu, ki ga boste prejeli po potrditvi naročila

Veliko uspeha na volitvah želi STA!