O-STA

Zabava ob odprtju prenovljene poslovalnice NEW YORKER v Europarku

Mednarodno modno podjetje NEW YORKER prireja zabavo ob odprtju prenovljene poslovalnice na največji nakupovalni destinaciji severovzhodne Slovenije. NEW YORKER namreč širi svojo podružnico v Mariboru, ki bo od četrtka, 28. marca, od 9. ure dalje na skoraj 1.000 m² prodajne površine še bolj trendovska, kot je bila do zdaj. Ponovno odprtje poslovalnice bodo v mariborskem Europarku proslavili s številnimi popusti in stilskimi kosi, na slavnostni otvoritvi pa bo tudi DJ, ki bo vrtel glasbo v živo.

Izkoristite številne popuste

V mariborski poslovalnici NEW YORKER bodo predstavili najnovejše trende in modne stajlinge. Kolekcije moških in ženskih oblačil sestavljajo lastne blagovne znamke, kot so NEW YORKER FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU, BLACK SQUAD, ICONO, IQ, LION ATHLETICS in CENSORED, ter širok izbor modnih dodatkov. Za obiskovalce Europarka so ob otvoritvi prenovljene poslovalnice pripravili številne ugodnosti. Od 28. do 30. marca bodo pri nakupih nad 25 evrov prejeli 5 evrov popusta, pri nakupih nad 50 evrov 10 evrov popusta, za nakupe nad 75 evrov pa bodo prejeli popust v višini 15 evrov. Popust ne velja za znižane izdelke.

Oblecite se za pomlad 2024

V poslovalnicah NEW YORKER odkrijte popolna oblačila za prve tople sončne žarke v letu. Nova pomladna kolekcija v ospredje postavlja lahke materiale, kot sta lan in bombaž, umirjene barve in sodobne kroje. Urbani slog dodaja novo ležernost s temnimi odtenki, živahnimi barvami in zanimivimi materiali. Mednarodno navdihnjeni videzi bodo poskrbeli, da se bo za vsakogar našel popoln kos oblačila.

Za več informacij obiščite Europarkovo spletno stran in sledite družbenim omrežjem Facebook, Instagram in TikTok.