O-STA

Synology je predstavil BeeStation

Ljubljana, 20. 03. 2023 ̶ Synology je predstavil BeeStation, nov izdelek, zasnovan za osebno shranjevanje v oblaku in je enostavna za uporabo. BeeStation omogoča varnostno kopiranje, upravljanje in deljenje datotek. Naprava je prilagojena kateremu koli življenjskemu slogu, uporabljate jo brez naročnine in z največjim nadzorom nad vašimi zasebnimi datotekami in podatki.

Lewis Sheng, produktni vodja pri Synology Inc. je izpostavil vlogo BeeStation v ekosistemu naprav Synology: "Že skoraj dve desetletji je Synology vodilni na področju rešitev NAS, ki ponujajo napredne funkcije za tehnološke navdušence in profesionalce. BeeStation je naš odgovor na drugo potrebo. BeeStation združuje vse bistvene funkcije upravljanja datotek in varnostnega kopiranja v cenovno ugodnejši in poenostavljeni strojni in programski opremi."

Začnite v samo nekaj minutah

Zaženite svoj oblak takoj potem ko napravo vzamete iz embalaže. Opremljena je z vgrajenim trdim diskom 4TB, veliko prostora za delovne dokumente, osebne datoteke, fotografije in videoposnetke. Preprosto skenirajte kodo QR in povežite potrebne kable, da začnete uporabljati vašo osebno storitev v oblaku v nekaj minutah.

Priložene spletne, namizne in mobilne aplikacije ponujajo brezhibno upravljanje datotek in dostop od koder koli s priročnostjo priljubljenih storitev v oblaku.

Preprosto delite vsebino s svojo družino

BeeStation razume potrebe osebnih in družinskih rešitev za shranjevanje in uporabnikom omogoča preprosto ustvarjanje zasebnih prostorov za shranjevanje za vsakega družinskega člana. Ta funkcija zagotavlja spoštovanje in vzdrževanje vaše zasebnosti. In ne zahteva naprednih IT ali omrežnih veščin.

Funkcije varnostnega kopiranja in AI

Po zaslugi samodejnega varnostnega kopiranja fotografij in videoposnetkov iz naprav iOS in Android bo BeeStation zaščitil in zavaroval vaše najpomembnejše spomine. Poleg tega organizator fotografij, ki ga poganja AI, poenostavlja upravljanje vaše celotne knjižnice fotografij, tako da je iskanje in deljenje izbranih slik ali albumov lažje kot kdaj koli prej s strojno pospešenim prepoznavanjem ljudi in predmetov.

Napredne funkcije BeeStation vključujejo možnost varnostnega kopiranja datotek iz Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox in povezanih pogonov USB, tako da imajo uporabniki vedno kopijo pomembnih podatkov.

Če želite izvedeti več o napravi, obiščite https://bee.synology.com/en-eu/BeeStation.

Razpoložljivost

BeeStation je na voljo pri uradnih partnerjih in distributerju za Slovenijo Xenon forte.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je priznani proizvajalec omrežnih pomnilnikov NAS, inovativnih rešitev za nadzor z uporabo IP kamer ter vrhunske omrežne opreme, ki preoblikujejo način, kako uporabniki upravljajo s podatki in izvajajo nadzor, v obdobju, ko prevladujejo rešitve v oblaku. Z osredotočanjem na najnovejše tehnologije, Synology omogoča uporabnikom centralizirano shranjevanje in varnostno kopiranje podatkov, enostavno deljenje datotek na oddaljene lokacije ter učinkovito izvajanje profesionalnih nadzornih rešitev in upravljanje omrežij na zanesljiv in cenovno dostopen način. Synology se dosledno zavzema za zagotavljanje izdelkov z naprednimi funkcijami in vrhunskimi storitvami za stranke v svoji panogi.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana