O-STA

Poiščite izvirna darila za dan žena v Europarku

Mesec marec ni posvečen le pomladi, temveč ga zaznamujejo številni lepi prazniki in dogodki. Prvi na seznamu je 8. marec, ko obeležujemo dan žena. Mednarodni praznik, ki ga v številnih državah praznujejo že od leta 1911, je lepa priložnost, da z izbranimi pozornostmi dekletom, ženam, prijateljicam, mamam, babicam in sodelavkam narišete nasmešek na obraz. Dan žena bodo z lepo gesto obeležili tudi v mariborskem Europarku. V petek, 8. marca, bo namreč na največji nakupovalni destinaciji severnovzhodne Slovenije vse dame čakalo prijetno presenečenje. Ob tej priložnosti so v Europarku pripravili nekaj idej za darila, ob katerih se bodo ženske zagotovo počutile spoštovane in ljubljene.

Slastno, zdravo in pozorno

Za 8. marec bodo dame najbolj vesele, da ste se spomnili nanje in jim tako polepšali dan. Poleg tega, da jim boste namenili pozornost in čas, ne boste nič zgrešili, če svoji izbranki podarite tudi njeno najljubšo čokolado ali pa izberete okus čaja po njeni meri. V čajnici Chai v Europarku boste našli vrhunski izbor kvalitetnih čajev z vseh koncev sveta, kot tudi vse pripomočke za pripravo in pitje. V čajnici ponujajo širok izbor zelenih, črnih, belih in sadnih čajev ter recepte za ledene čaje. Zaposleni vam bodo pri izbiri svetovali in vam izdelke tudi lično aranžirali. Prav tako boste kup idej našli v trgovini Biotopic, ki ponuja širok nabor biološko certificirane prehrane in kozmetike, čistila za dom, izdelke za osebno higieno, biološko hladno stiskana olja, barve za lase in še marsikaj drugega za vse tiste ženske, ki želijo živeti prijazno naravi.

Parfum - darilo, ki ne gre nikoli iz mode

Podarite svoji dami nekaj, kar bo želela uporabljati vsak dan. Vonj sivke iz francoske Provanse, dišeči italijanski jasmin ali omamna vrtnica iz Isparte - parfum je popolno darilo za skrivnostne ženske, ki v sebi nosijo strast, razigranost in si želijo biti edinstvene. Ženski parfumi iz trgovin Douglas, L'OCCITANE, Atelier Rebul, dm drogerie markt in Müller so vrhunske kakovosti, njihov prijetni vonj pa bo poskrbel, da bo ženska, ki ga nosi, pustila nepozaben vtis.

Darilni boni Desetak izpolnijo vsako skrito željo

Iskanje darila včasih predstavlja kar velik izziv, zato z izbiro enostavnega in vsestransko uporabnega darila, kot so darilni boni, ne boste zgrešili. Darilni bon Desetak je odlična izbira za obdarovanje ob dnevu žena, saj si lahko tako vsaka ženska izbere darilo po svoji meri. Desetake lahko unovčite na kar petih nakupovalnih destinacijah po Sloveniji: Europark Maribor, ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Citycenter Celje in Center Vič Ljubljana. Izbirate lahko med 450 različnimi trgovinami, boni pa so unovčljivi tudi v vseh gostinskih lokalih v navedenih nakupovalnih središčih. Najdete jih pri Info točki Europarka Maribor ali pa jih preprosto naročite preko spleta na www.desetak.si. Od danes najprej na Facebook strani in Instagram profilu Europarka poteka tudi nagradna igra, v kateri bodo srečnima nagrajenkama v petek, 8. marca, podarili 100 € v Desetakih.

Ne pozabite na dan mučenikov

Točno dva dni za damami bodo na vrsto prišli še mladeniči in gospodje. Po tradiciji naj bi moški na 10. marec, ko obeležujemo dan mučenikov, prejeli simbolično darilo v obliki suhih sliv, trnja in klobase. A ker praznik moških to leto pade ravno na nedeljo, so se v mariborskem Europarku odločili, da bodo na ta dan samo za mučenike na njihovi Facebook strani pripravili nagradno igro, v kateri bodo podarili PlayStation. Srečnega nagrajenca bodo razglasili v ponedeljek, 18. marca.