O-STA

Pomembnost spletne predstavitve blagovne znamke

Dandanes se potrošniki vse bolj obračajo na splet za iskanje različnih informacij, zato je pravilna predstavitev blagovne znamke na spletu postala ključna za uspeh podjetij.

V podjetju PR&PARTNERJI smo se lotili izdelave spletne strani za priznano švicarsko blagovno znamko Perskindol na hrvaškem trgu. Pri tem smo se osredotočili na več ključnih elementov, ki tvorijo močno spletno prisotnost.

Prvi korak je bil poglobljen vpogled v identiteto blagovne znamke, njen glavni cilj in vrednote. Razumeti srce blagovne znamke je ključno za ustvarjanje spletne strani, ki odraža njeno bistvo in privablja pravo ciljno občinstvo.

Posebno pozornost smo namenili vizualni podobi spletne strani. Sodobno, uporabniku prijazno oblikovanje ne le povečuje estetsko privlačnost spletne strani, temveč tudi olajšuje navigacijo in izboljšuje uporabniško izkušnjo. S tem zagotavljamo, da obiskovalci hitro najdejo želene informacije o izdelku, kar povečuje verjetnost konverzije oziroma nakupa.

Poleg tega smo vključili elemente interaktivnosti, kot so video posnetki različnih vaj, ki gradijo zaupanje in povečujejo prepoznavnost blagovne znamke. To povečuje vključenost uporabnikov in jih spodbuja k interakciji z blagovno znamko na več ravneh.

Z vajami, kjer pomagajo ljudem pri težavah z bolečinami v vratu in hrbtenici je njihova spletna stran postala veliko bolj popularna med uporabniki, saj na strani ostajajo dlje časa, s čimer se pomen blagovne znamke še povečuje. Obiskovalci strani na strani lahko preberejo tudi več o različnih bolečinah in poiščejo najboljše rešitve, da jih odpravijo.

Spletna stran Perskindol je lep primer, kako lahko podjetje izkoristi digitalne platforme za povečanje konkurenčnosti svoje blagovne znamke in doseganje uspeha v sodobnem poslovnem svetu.

Če imate tudi vi blagovno znamko in menite, da ni dovolj kakovostno predstavljena na spletu, vam bomo z veseljem pomagali